Top

Comenzile si platile tale online sunt securizate prin tehnologie 3D Secure, cel mai inalt standard de securitate a tranzactiilor pe internet, dezvoltat de VISA International si MasterCard.

Procesatorul de plati online euplatesc.ro  blocheaza, in contul tau, suma de plata pina in momentul in care marfa ajunge in posesia ta. Contul tau va fi debitat efectiv doar dupa ce livrarea a fost facuta.

Folosirea acestui sistem permite securizarea tranzactiilor online prin solicitarea unei parole la fiecare plata online. In caz de pierdere sau furt, cardul nu poate fi folosit de alte persoane pentru cumaraturi online. Se elimină astfel riscul fraudei prin copierea informatiilor de plata sau prin generarea aleatoare de numere de carduri si utilizarea lor ulterioara pe Internet.

Procesul de autentificare nu necesita instalarea unei aplicatii speciale pe computerul clientului.

Functionarea serviciului 3D Secure implica efortul comun al bancilor emitente de carduri, al procesatorilor de plati cu care magazinele virtuale au incheiat contracte de acceptare la plata a cardurilor, al comerciantilor respectivi si al organizatiilor internationale de carduri.