Top

Automatizari, Energie, Telecom
Dispunem de o experiență vastă in instalarea echipamentelor și punerea lor in funcțiune. Ne bazam pe proceduri si protocoale de lucru bine fundamentate si indelung exersate.
Personalul nostru are certificarile, abilitatile si aptitudinile necesare pentru a va pune la dispozitie un produs gata de utilizare.
In felul acesta, puteti fi siguri ca echipamentele achizitionate au fost instalate conform prescriptiilor producatorilor si normelor si reglementarilor in vigoare.
Servicii complete in 4 pasi!
call
    Pasul 1
Call center
In timpul orelor de lucru (de luni până Vineri, 08:00 - 18:00 cu excepția sărbătorilor legale ), vă rugăm să apelati Centrul nostru de servicii la numarul +40 (728) 088 888 sau e-amil sales@techro.ro, ce va va directiona catre persoanele responsabile cu echipamentele solicitate
 
 
consultanta

   Pasul 2
Proiectare si consultanta
Gasim solutii impreuna!
Oferim servicii complete de consultanță în alegerea echipamentelor, inginerie, inclusiv studii de fezabilitate și servicii de proiectare pentru instalații noi, extindere sau modernizarea celor existente

  
Instalare

  Pasul 3
Instalare & Punere în funcțiune
Pentru ca oferim o gama larga de servicii - de la gestionarea și supravegherea instalării, pana la testare si punere in functiune, clientul scurteaza timpul in care beneficiaza de echipamentele achizitionate.

 

  
Mentenanta

   Pasul 4
Mentenata
Deorece inginerii nostrii acorda suport in utilizarea echipamentelor si realizeaza impreuna cu clientii, planuri de menteanata preventiva, echipemntele vor fi mai fiabile, iar clientul castiga pe termen lung siguranta ca procesul de productie se va desfasura fara intreruperi neplanificate, astfel productivitatea lui sa fie maxima.

 

 

ABB
bj
b
c
p
t
v
Reprezentanti pentru
Alpha
Certificari
Certificari ISO
ISO 9001
IOS 14001
OHSAS 18001
ANRE
ISO 9001
ISO14001
OHSAS18001
ANRE
Autorizati pentru instalare si punere in functiune
power one
power one
sma
frontiris
partener service in romania si bulgaria pentru invertoare solare
motoare, convertizoare, joasa tensiune, statii electrice de incarcare auto, roboti industriali
invertoare solare
invertoare solare
ericsson
alpha
Huawei
zte
echipamente telecom
echipamente de stocare a energiei
echipamente telecom
echipamente telecom